Author Topic: CombatReplay addon  (Read 30422 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Galvin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: CombatReplay addon
« Reply #30 on: July 13, 2013, 01:15:35 »
Can we have an option to only record the last attempt instead of last 3.  It really bogs down reloadUI. so one combat log should be enough.  After raid wipes you can look at it, then that's it.

Offline Shurshik

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 345
    • View Profile
  • Guild: Black Lotus
  • Server: Gordunni
Re: CombatReplay addon
« Reply #31 on: July 13, 2013, 09:17:07 »
Can we have an option to only record the last attempt instead of last 3.  It really bogs down reloadUI. so one combat log should be enough.  After raid wipes you can look at it, then that's it.

Will be available from the next version. If you will not find it in the options, use the script: /script crOptCombatSave=1

Offline Ninjouz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • Guild: Wraith
  • Server: Sargeras
Re: CombatReplay addon
« Reply #32 on: August 10, 2013, 13:59:56 »
Last version doesn't work on my computer :(

Combats arent saved & got error whenever I pop your UI through /cr

Offline Shurshik

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 345
    • View Profile
  • Guild: Black Lotus
  • Server: Gordunni
Re: CombatReplay addon
« Reply #33 on: August 10, 2013, 20:01:39 »
Which error did you get?

Offline Ninjouz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • Guild: Wraith
  • Server: Sargeras
Re: CombatReplay addon
« Reply #34 on: August 11, 2013, 15:45:52 »
/cr pop the CombatReplay UI Frame (but no saved combat).

When i click on X to hide the frame, it doesnt work and I get this :

2x CombatReplay-1\Tools.lua:23: attempt to index field "?" (a nil value)
CombatReplay-1\Tools.lua:23: in function "crRangeCheckRaid"
CombatReplay\CombatReplay-1.lua:211: in function "crHideFrames"
<string>:"*:OnClick":1: in function <string>:"*:OnClick":1

Locals:



Offline Shurshik

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 345
    • View Profile
  • Guild: Black Lotus
  • Server: Gordunni
Re: CombatReplay addon
« Reply #35 on: August 11, 2013, 22:47:36 »
Thanks! I am fixing it now.

Offline Ninjouz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
  • Guild: Wraith
  • Server: Sargeras
Re: CombatReplay addon
« Reply #36 on: August 16, 2013, 21:11:24 »
Thanks !! reworks  8)

Offline Valcry

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: CombatReplay addon
« Reply #37 on: September 02, 2013, 19:04:56 »
If you are looking for ToT-Maps, you will find a Pack here:

http://www.wowchakra.com/gadgets/gadgets-para-lideres-de-banda/mapas-jefes-tier-15

Just tried and it worked well. You just have to save them as TGA in 1024x1024   24-Bits (RLE-compressed does work)
Maybe you have to adjust the curves, because LeiShen seems to be a bit too dark.

Thanks a lot for your work.
Val

Offline Shurshik

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 345
    • View Profile
  • Guild: Black Lotus
  • Server: Gordunni
Re: CombatReplay addon
« Reply #38 on: September 02, 2013, 20:20:19 »
Oh its a bit late, because its not easy to add them, I have to find exact coord of corners of the map...

I want to add new raid zone first, in a patch..